News Flash:

ALESII TACERII! Ei sunt deputatii care au vorbit cel mai putin in plen

26 August 2014
862 Vizualizari | 0 Comentarii
Theodor Paleologu, Elena Udrea, Petre Roman, Cristina Pocora, Attila Korodi au vorbit o data sau de doua ori in acest an in plenul Camerei Deputatilor, in timp ce Monica Iacob Ridzi, Madalin Voicu, Oana Niculescu Mizil, Nicolae Paun au vorbit ultima oara in 2012 in acest for legislativ.
Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu, fost membru PDL, in prezent PMP, a luat cuvantul doar o data in plenul Camerei in acest an si a initiat patru proiecte de lege in 2014, din care unul se referea la modificarea unei ordonante privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice.
Presedintele PMP, Elena Udrea, a vorbit in acest an doar de doua ori in plenul Camerei. Ea a dat mai multe declaratii pe holurile Parlamentului. La sedinta deputatilor, Udrea a luat cuvantul in februarie 2014, cand a anuntat ca demisioneaza din PDL si in martie, la dezbaterea proiectului de modificare a compozitiei Guvernului.
Fostul premier Petre Roman (PNL) a vorbit doar pe 24 februarie in plenul Camerei, pentru pastrarea unui moment de reculegere in memoria celor care au murit pe baricade in recentele evenimente din Ucraina, dar si la dezbaterea unui proiect de hotarare privind o propunere de Regulament al PE privind comisioanele interbancare pentru operatiunile de plata pe baza de card.
Roberta Anastase (PDL), fost presedinte al Camerei Deputatilor, nu a vorbit deloc in plenul Camerei in acest an si a depus, in scris, o singura declaratie politica intitulata "Somaj pana la capat!".
Si Nicolae Paun (Partida Romilor) nu a vorbit deloc in plenul Camerei in acest an, ca si fostul ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi (PPDD), care in 2014 a preferat sa depuna in scris o singura declaratie politica intitulata "Redati minerilor Vaii Jiului demnitatea pe care o merita!".
Pe la tribuna Camerei nu a trecut nici Madalin Voicu (PSD), care a vorbit ultima data in plenul Camerei in 2012, la depunerea juramantului.
Ludovic Orban (PNL) a venit de patru ori in acest an la microfonul Camerei, liberalul Nini Sapunaru, doar o data, in luna aprilie, timp de un minut si patruzeci de secunde, la un proiect de lege privind prima intabulare a terenurilor agricole si forestiere, iar Mihai Razvan Sturzu (PSD) a vorbit de trei ori, aproape 10 minute in total.
Deputatul PNL Cristina Pocora luat cuvantul doar o data in plenul Camerei, la dezbaterea asupra proiectului privind ziua libera pentru ingrijirea sanatatii copilului, iar Cezar Preda (PDL) a vorbit in acest an de trei ori in plenul Camerei, in jur de patru minute in total.
De trei ori au mai vorbit in acest an fostul ministru al Comunicatiilor Valerian Vreme, deputatul PSD Bogdan Niculescu-Duvaz, in timp ce Eugen Bejinariu (PSD) si fostul ministru al Sanatatii Attila Korodi au venit la tribuna Camerei de doua ori in acest an. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1062 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031169 (s)