Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 6 ore
 32    0

Petrolul Ploiesti este noul lider al Ligii I

Petrolul Ploieşti a urcat pe prima poziţie a clasamentului Ligii I de fotbal, după ce a reuşit să se impună cu scorul de 2-0 (0-0) pe terenul echipei CS Universitatea Craiova, duminică seara, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a sezonului.

'Lupii galbeni' au deschis scorul în minutul 66, prin uruguayanul Juan Albin, care a transformat impecabil o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 m. Acelaşi Albin reuşise să trimită mingea în poarta craiovenilor, în prima repriză (min.26), cu un şut de la mare distanţă, însă arbitrul nu a validat golul, din cauza unui presupus ofsaid la Tamuz, care aflat pe traiectoria balonului.

Israelianul Toto Tamuz a fost cel care a dublat avantajul oaspeţilor, cu un şut plasat din interiorul careului, stabilind rezultatul final al întâlnirii, în minutul 83.

Graţie acestui succes, Petrolul a acumulat 13 puncte, cu unul mai mult decât fostul lider, Steaua Bucureşti, care a pierdut surprinzător partida disputată sâmbătă seara, în Ghencea, cu Ceahlăul Piatra Neamţ (0-1).

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu