Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 46    0

Avocatul lui Stan Mustata cere eliberarea acestuia: Judecatorul a suferit un accident vascular

Avocatul lui Stan Mustata a spus, miercuri, la instanta suprema, ca judecatorul a suferit recent un "atac vascular acut", ceea ce dovedeste ca starea de sanatate a acestuia s-a deteriorat din cauza regimului de detentie, cerand judecarea magistratului in libertate.
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a dezbatut miercuri contestatiile facute de Stan Mustata si de complicea acestuia, grefiera Mariana Curea, impotriva incheierii judecatorului de camera preliminara de la Curtea de Apel Bucuresti care a decis mentinerea celor doi in arest preventiv, in dosarul in care sunt judecati pentru fapte de coruptie.
Avocatul lui Stan Mustata a aratat in fata judecatorilor de la ICCJ ca magistratul a suferit recent "un atac vascular acut", ceea ce dovedeste ca starea de sanatate a acestuia s-a deteriorat din cauza regimului de detentie, caruia nu-i face fata. Avocatul a precizat ca Stan Mustata a scapat dupa acest atac vascular doar datorita interventiei prompte a colegilor de celula si a gardienilor, aratand ca ulterior a fost spitalizat.
De asemenea, avocatul a cerut instantei supreme judecarea lui Stan Mustanta in libertate, in conditiile in care dosarul de coruptie a fost trimis in judecata, ceea ce inseamna ca toate probele acuzarii sunt conservate si nu mai exista riscul alterarii lor din punct de vedere judiciar. Mediafax.ro

Citeste si...

19 August 2014
 1269    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu