Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Oprea: Cele doua persoane date disparute din Stoenesti si Stroesti au fost gasite decedate

Cele doua persoane date disparute din localitatile Stoenesti si Stroesti, in urma inundatiilor, au fost gasite, din pacate decedate, a anuntat, joi seara, ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea.
"In cursul zilei de astazi, cele doua persoane date disparute din localitatile Stoenesti si Stroesti au fost gasite, din pacate decedate". a spus Oprea.
Batranul in varsta de 71 de ani din localitatea valceana Stroesti, dat disparut marti dimineata si despre care se presupunea ca a fost luat de o viitura, a fost gasit mort, joi dimineata, la sapte kilometri de localitate, a transmis anterior corespondentul MEDIAFAX.
Autoritatile din Valcea au fost anuntate, marti dimineata, despre disparitia batranului si au inceput cautarile, desi nimeni nu-l vazuse pe barbat luat de ape.
O a doua persoana a fost data disparuta de marti dupa-amiaza si era cautata de autoritati in judetul Valcea. Este vorba despre un barbat in varsta de 40 de ani, din localitatea Stoenesti, pe care localnicii l-au vazut in timp ce era luat de o viitura. Mediafax.ro

Citeste si...

1 August 2014
 1829    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu