Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 49    0

DIICOT: Ioan Niculae a vandut fara drept imobile si partile sociale detinute la firmele sale

Omul de afaceri Ioan Niculae - urmarit penal, alaturi de apropiati ai sai, pentru sustragere de sub sechestru si spalare de bani - a instrainat fara drept, cu complicitatea unor functionari de la Cadastru, imobile si partile sociale detinute la firmele sale, sustin procurorii DIICOT.
Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) informeaza ca procurorii structurii centrale au dispus, in dosarul 146/D/P/2010 (cunoscut ca dosarul Romgaz-Interagro), punerea sub acuzare a opt suspecti, ca urmare a cercetarilor declansate inca din 2012, impreuna cu politisti din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate.
Astfel, in 23 iunie, s-a dispus extinderea urmaririi penale fata de Ioan Niculae, sotia acestuia, Domnita Niculae, fiica omului de afaceri, Adina Niculae, si o apropiata a sa, Nicoleta Toncea.
Toti patru sunt suspectati de sustragere de sub sechestru si spalare de bani, in sarcina omului de afaceri fiind si infractiunea de instigare la abuz in serviciu.

Citeste si...

26 Iunie 2014
 1353    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu