Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 9 ore
 42    0

Reteta zilei: o tocanita delicioasa

Picanta si aromata, tocanita usturoiata e grozava alaturi de mamaliguta.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 8
Complexitate: usor.
Ingrediente
500 g piept de porc
3 carnati afumati
2 cepe
1 capatana mare de usturoi
8 cartofi
patrunjel
ienibahar
ulei
sare
piper
Mod de preparare
1. Caleste putin ceapa, taiata solzisori, apoi adauga pieptul de porc si carnatii taiati in bucati. Lasa pe foc pana ce carnea isi schimba culoarea.
2. Adauga cartofii taiati in cuburi si usturoiul in fasii (opreste doi catei de usturoi). Toarna o cana cu apa si lasa pe foc, amestecand, pana ce cartofii sunt aproape fierti.
3. Pune in sos doua boabe de ienibahar, cinci de piper negru si usturoiul ramas, zdrobit ca pentru mujdei. Toarna o jumatate de cana cu apa.
4. Da totul la cuptor, la foc potrivit, pana cand scade bine. Aromatizeaza cu patrunjel.
Sugestie. Daca ai o cana cu vin alb, foloseste-l in loc de apa. Ecuisine.ro

Citeste si...

11 Iunie 2014
 1350    0
11 Iunie 2014
 2321    0
10 Iunie 2014
 1564    0
10 Iunie 2014
 1711    0
9 Iunie 2014
 1572    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu