News Flash:

Reteta zilei: Chiftelute de pes™te alb

11 Iunie 2014
2310 Vizualizari | 0 Comentarii
Rapida si foarte gustoasa, poti gati chiar pentru cina din acesta seara reteta de chiftelute de peste alb.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
400 g peste alb
1 ou + 1 galbenus™
3-4 linguri cu parmezan

2-3 felii de paine
1 foaie de dafin
zeama de lamaie
patrunjel tocat (dupa gust)
sare
piper
Mod de preparare
1. Pune la fiert o oala cu apa. Cand sta sa dea in clocot, pune un praf de sare, frunza de dafin, zeama de la o jumatate de lamaie si pestele. Lasa-l pe foc 12-15 minute.
2. Scoate-l cu o sita si dupa ce s-a racorit, curata pestele de oase si pielite. Da carnea prin masina de tocat, adauga restul de ingrediente si modeala chiftelute de peste.
3. Tavaleste-le prin faina si rumeneste-le in ulei foarte incins. Sunt grozave langa o garnitura de cartofi natur si o salata verde stropita cu multa zeama de lamaie.
Sugestie. Pentru un plus de gust, poti adauga in compozitia de chiftelute de peste alb un catel de usturoi ras. Ecuisine.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008021 (s)