Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 70    0

SCM Politehnica Timişoara a fost învinsă în deplasare de CS Minaur Baia Mare

CS Minaur Baia Mare a câștigat meciul cu SCM Politehnica Timișoara cu scorul de 33-31, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Deși între cele două echipe există o diferență de valoare și de puncte în clasament, partida a fost una la fel de intensă ca un meci derby din trecut. Maramureșenii au fost cei care au avut inițiativa, dar Poli a jucat bine și a ținut de scor până la final. În cele din urmă, Minaur a câștigat cu 33-31 și și-a consolidat poziția a 3-a în clasament, cu 49 de puncte. SCM Poli, care va juca acasă cu CSM București în săptămâna următoare, a căzut pe locul 11, de baraj, cu 22 de puncte.

Milan Kotrc a fost cel mai bun marcator al echipei vicecampioane, cu 8 goluri, în timp ce Stevan Vujovic, Anderson Da Silva Molino, Artem Kozakevici și alții au înscris câte 5-6 goluri. Pentru echipa din Timișoara, Sadoveac a înscris 6 goluri, Marjanovic 5 goluri, iar Fenici, Cîmpan, Szabo, Bran, Trif și Baican au marcat câte 2-4 goluri, iar Păiuș, Moldovan și Chira au marcat câte un gol.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu