Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 49    0

Virgil Popescu a gasit 'solutia' pentru frigul din casele romanilor: 'Eu in casa stau imbracat in blugi, indiferent de anotimp'

Virgil Popescu


Vremurile cand multi cetateni isi permiteau luxul de a sta in halat/lenjerie intima/pantaloni scurti in casa, pe durata iernii, chiar cand erau -10 grade C afara, ar putea sa se sfarseasca. Multe state din Uniunea Europeana indeamna cetatenii ca pe durata acestei ierni sa scadem temperatura la 19 grade C din cauza crizei energetice provocata de Rusia si sabotajului recent asupra conductelor Nord Stream. Dar ministrul Energiei ne da un mesaj incurajator - poarta pantaloni lungi indiferent de anotimp.

Ministrul Energie, intr-un interviu pentru Antena 3/CNN, a comentat pe tema romanilor tot mai ingrijorati ca vor face frigul in casa la iarna.

Virgil Popescu a declarat ca "port blugi in casa, indiferent de anotimp". A mai adaugat ca "nu am purtat niciodata pantaloni scurti. Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade ma simt bine, trebuie sa recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade. Oamenii trebuie sa aiba temperatura cat considera ca au nevoie, unii sunt mai frigurosi, unora nu le place caldura, nu pot sta la o anumita temperatura".

Potrivit lui GLAMI Fashion (Re)search, 1 din 4 romani vor sa economiseasca energie electrica, caldura si gaz, facand fata frigului cu haine groase.

Din cauza panicii ca s-ar putea ajunge la rationalizare sau ca factura la caldura va creste, romanii au inceput sa ia masuri.

Marile lanturi magazine online au inceput sa faca vanzari profitabile cu paturi groase, geci, pantaloni si puloverele de iarna, dar si de lemne, topoare si calorifere electrice.

Declaratia ministrului Energiei ar putea fi insa la fel de suparatoare ca cea a fostului prim-ministru liberal, Florin Citu, cand in august 2021 a fost intrebat daca stie pretul franzelei, a declarat ca „Nu mananc paine”.

Citeste si...

14 Septembrie 2022
 449    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu