Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 21 ore
 44    0

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după moartea tinerei mirese. A sfârșit chiar în ziua nunții, când era condusă la altar

Silviu so ul Alexandrei

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după moartea tinerei mirese. La doar 24 de ani, aceasta a sfârșit tragic chiar în ziua în care era programată nunta.

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după ce tânăra mireasă a murit la doar 24 de ani. Femeia din Suceava a sfârșit într-un mod tragic chiar în ziua în care era condusă la altar.

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după moartea tinerei mirese

Tânăra era originară din Gura Humorului și s-a stins din viață chiar în ziua nunții, fiind însărcinată în opt luni. Alexandra avea 24 de ani și a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Silviu Miroș, soțul tinerei, a postat un mesaj plin de tristețe după ce Alexandra a murit.

“Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție.”, a scris acesta pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii de doliu.

Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut. Sâmbătă, 20 august, urmau să aibă loc cununia religioasă și nunta.

După ce a aflat că soția sa s-a stins din viață, bărbatul a avut un mare șoc și și-a pierdut conștiința. Acestuia i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Tinerei i s-a făcut rău în timpul ceremoniei și a fost transportată la spital. Mireasa intrase deja în stop cardio-respirator.

La Spitalul Județean, cadrele medicale au încercat să o readucă pe tânără la viață prin manevre de resuscitare, dar toate eforturile au fost în zadar.

“Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare.”, a transmis medicul de la UPU Suceava, Dan Teodorovici, care este, în același timp, purtătorul de cuvânt al UPU Suceava, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Din păcate, nici copilul Alexandrei nu a putut fi salvat.

Tânăra mireasă avea probleme cardiace

Alexandra fusese internată cu COVID-19 pe 27 iulie, însă a fost externată la cerere deoarece avea programată nunta.

Alexandra avea afecțiuni cardiace preexistente și a fost operată pe cord la doar 20 de ani. În timpul internării la spital, medicii i-au monitorizat cu atenție starea de sănătate după ce s-a infectat cu coronavirus.

Mirele și familia Alexandrei se pregătesc pentru înmormântare. S-ar putea deschide o anchetă în cazul decesului tinerei.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu