Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 49    0

Lucrari de noapte pe DN6, la iesirea din Timisoara, in urmatoarea perioada

lucrari

 

Atentie, soferi! DRDP Timisoara informeaza ca la iesire din Timisoara spre Lugoj, pana la Remetea Mare, au loc lucrari de reparatii pe timp de seara in perioada urmatoare.
 
 
„Lucrari de noapte pe DN 6 la iesire din Timisoara, spre Lugoj, pana la nodul rutier Remetea Mare. In urmatoarele nopti, antreprenorul PORR Construct executa lucrari de frezare si asternere de covor asfaltic”, informeaza DRDP Timisoara.

Conform acestora, zonele in lucru sunt semnalizate cu indicatoare de restrictie de viteza de 40 km/h. De aceea, soferii sunt atentionati sa acorde atentie la condus si sa respecte semnalizarile.

Va reamintim, in zona de sud-vest a judetului Timis au loc lucrari de reparatii a structurii drumurilor la trei trasee nationale: pe raza localitatii Ionel (DN 59B), la structura rutiera si asternerea covorului asfaltic, iar in urmatoarele zile vor incepe lucrari de reparatii pe DN 59 Sag – Moravita si pe DN 59A, in Vama Jimbolia. In unele momente, in functie de stadiul lucrarilor, circulatia poate sa fie dirijata si sa se formeze cozi.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu