Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 55    0

Opt vedete care au refuzat sa mearga la spital si au nascut acasa, cu ajutor unei moase

Demi Moore

Chiar daca medicina este atat de evoluata, exista vedete care aleg sa faca lucrurile in mod natural, ca pe vremuri.


Vorbim despre nastere, iar din ce in ce mai multe celebritati, dar si femei obisnuite, aleg sa isi aduca pe lume copiii acasa, chiar daca ar putea avea acces la servicii medicale profesioniste. In America este deja un trend, iar femeile care isi doresc sa nasca acasa pot fi asistate de o moasa. Iata ce super-staruri au ales sa isi aduca pe lume bebelusii in confortul propriei sufragerii:

Ashley Graham -  a nascut gemenii acasa. „Justin si cu mine suntem fericiti sa va anuntam ca baietii nostri au venit pe lume. S-au nascut dimineata aceasta devreme, acasa, si sunt fericiti si sanatosi. O sa-mi iau un timp sa ma recuperez si sa ma conectez cu sotul meu si cei trei baieti ai nostri, dar abia astept sa impartasesc mai mult cu voi. Multa iubire, AG”.

Gigi Hadid - a povestit intr-un interviu acordat revistei Vogue ca a nascut acasa, in Pennsylvania. A avut alaturi familia, pe Zayn Malik si o moasa care a asistat la nastere. Modelul a luat decizia pe ultima suta de metri, din cauza ca mama si sora ei nu i-ar fi putut fi alaturi la maternitate, din cauza restrictiilor impuse de pandemie. 

Hilary Duff - a nascut la spilat primul copil, insa pentru cel de-al doilea copil a ales sa aiba parte de o nastere acasa. Fiica ei, Banks Violet, a venit pe lume in 2018, iar actrita a ales sa o nasca in apa. 

Cindy Crawford - si-a adus pe lume ambii copii acasa, in Los Angeles, dupa ce s-a imprietenit cu o moasa care a asistat-o. 

Lisa Bonet - a nascut-o pe fiica ei si a lui Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, acasa. Se intampla in 1988. Dupa ce s-a despartit de Lenny, actrita a inceput o relatie cu Jason Momoa, actorul cunoscut din Game of Thrones si Aquaman. Au impreuna doi copii, de 13 si 11 ani si amandoi au fost nascuti acasa. 

Gisele Bündchen - a nascut prima data in 2009, acasa, sub apa, desi medicul si sotul ei au avertizat-o ca ar putea fi periculos. Totul a decurs perfect, asa ca si pentru a doua nastere super-modelul a ales tot confortul propriei case. 

Demi Moore - i-a nascut acasa pe toti cei trei copii ai sai si ai actorului Bruce Willis. Cei trei au acum 32, 29 si, respectiv, 26 de ani. 

Jennifer Connelly - ”La fel ca multe femei, am nascut acasa. Dar am fost asistata de o moasa profesionista”, a spus actrita, care sustine organizatia Salvati Copiii si s-a implicat de multe ori in actiuni care au ca scop sprijinirea femeilor care nu au acces la servicii de sanatate. 


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu