Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Zarug, replici dure la adresa Adrianei Trandafir si a fiice sale. ”Primesti ce dai, fa! Data viitoare sa nu mai fie ordinarica fiica-ta!”

Zarug

Fara doar si poate, Asia Express este o competitie care scoate la iveala adevaratul caracter al oamenilor. Probele sunt extrem de dure si, chiar daca nu au mers mii de kilometri ca in celelalte sezoane, pandemia si-a spus cuvantul si de data asta. 

Episodul de seara trecuta din Asia Express a adus in fata amuletei si al avantajului de a merge la hotel pe Elwira si Mihai, Lorelei si Zarug si Adriana si fiica ei. Proba nu a fost una deloc usoara, ba din contra, concurentii au trebuit sa dea dovada de perspicacitate si rezistenta. Ceea ce avea sa fie o proba pasnica s-a transformat intr-un adevarat razboi, unde principalele persoanaje au fost Lorelei, Zarug, Adriana si Maria Speranta. Adriana se astepta sa fie menajata la proba sacilor cu greutati si sa nu fie vizata de celelalte echipe. In timp ce Elwira a decis sa distribuie sacii echitabil intre Zarug si Adriana, Lorelei a umplut-o de greutati pe Adriana pana cand aceasta a cedat. Gestul lui Lorelei a fost motivat, avand in vedere ca Maria Speranta a fost prima care a inceput duelul.

La testimoniale, Zarug, sincer si asumat ca de obicei, nu s-a ferit sa isi spuna parerea despre atitudinea Adrianei. ”Daca vrei, fa, sa te joci, joaca-te, ca o rup pe ma-ta-n doua. Exista karma. Apoi statea si scandau de pe margine ca domnisoarele de onoare, ca asa fac femeile nemaritate. Primesti ce dai, fa! Data viitoare sa nu mai fie ordinarica fiica-ta!”

Zarug, al carui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani si nu este strain de aparitiile extravagante. In ciuda faptului ca pasiunile lui Zarug l-au facut sa-si aleaga meseria de designer, el a studiat Dreptul. Nu a fost prima alegere, caci la vremea respectiva Mihai Dan Zarug, aka Papu, era atras de scena: voia sa aprofundeze teatrul.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu