Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Ramane sau nu ANDRA la Pro TV? Ce spune vedeta

Disponibilizarile masive si plecarile unora dintre vedete au indus ideea ca Pro TV se afla intr-o perioada dificila din punct de vedere economic. In conditiile in care soarta show-ului "Romanii au talent" este neclara, s-a pus in discutie si soarta Andrei.
Cantareata si sotul ei, Catalin Maruta, sunt doua nume de prima mana ale Pro TV-ului ramase pe pozitii. Si asa va fi cel putin in viitorul apropiat, ne da de inteles Andra.
"Nu s-a schimbat nimic, raman la Pro TV. Deocamdata nu e vorba sa plec de aici. Cand se va pune problema, voi anunta", a declarat artista pentru ziarul Ring.
Andra va aparea alaturi de Andi Moisescu si Mihai Petre vineri seara la "Romanii au talent" pentru ultima oara in acest sezon. Finala show-ului incepe la 20.30, pe Pro TV.
In ultimele luni, de la postul amintit au plecat vedete precum Loredana, Horia Brenciu, Stefan Banica si producatorul Mona Segall. In urma cu o saptamana, departamentul de PR al trustului a fost restructurat cu forta, iar de la Acasa TV au fost dati afara 30 de oameni, printre care prezentatorii Dan Cruceru si Ioana Maria Moldovan. Click.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu