Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 42    0

Andreea Tonciu are tot ce si-ar putea dori pana la aceasta varsta. Cu ce probleme se confrunta concurenta Bravo, ai stil

andreea tonciu

Andreea Tonciu, in varsta de 35 de ani, este una dintre cele mai iubite prezente de la noi din tara si gratie participarii la emisiunea Bravo, ai stil! Excentrica si mereu cu zambetul pe buze, frumoasa bruneta reuseste sa atraga atentia ori de cate ori are ocazia. Si totusi, lucrurile nu sunt mereu roz pentru ea, deoarece in ultima vreme o supara anumite probleme de sanatate.

Andreea Tonciu a implinit o frumoasa varsta

Vedeta TV se poate considera o femeie implinita atat in plan personal cat si din punct de vedere profesional. Partenera de viata a lui Daniel Niculescu a implinit de curand o frumoasa varsta, mai precis 35 de ani. Cu toate acestea, multa lume nu i-ar da mai mult de 25 de ani tinand cont de aspectul ei fizic. Andreea Tonciu, care este nascuta pe 12 mai 1986, a avut parte de o frumoasa surpriza din partea fiicei sale. Astfel, ea le-a dezvaluit fanilor de pe reteaua de socializare ca Rebecca a surprins-o cu o frumoasa declaratie de dragoste. Coplesita de emotii, vedeta s-a aratat a fi foarte mandra de fetita sa, spunandu-i, la randul ei, cat de importanta este pentru ea.

De ceva vreme, Andreea Tonciu se plange de dureri mari de ureche. Initial aceasta credea ca este ceva trecator, care se va rezolva rapid. Si totusi se pare ca problemele persista si aceasta nu mai scapa de suferinta. Fosta concurenta a emisiunii de fashion a mers si la spital pentru un control, iar medicul i-a prescris un tratament. Din pacate insa acesta nu isi face efectul, pentru ca vedeta are urechea foarte umflata. Aceasta spune ca s-ar fi imbolnavit in vacanta, unde a stat cu fiica ei mai mult in apa si apoi a mers tot drumul cu aerul conditionat pornit. Iar acest lucru a agravat situatia.

„Sunt foarte suparata, nu ma simt bine… Sunt umflata pe partea dreapta pentru ca am probleme cu urechea. Am fost la spital si m-au trimis acasa. Medicul care m-a consultat mi-a dat cateva recomandari si un tratament. Cred ca in vacanta m-am imbolnavit. M-am jucat cu fiica mea in piscina si am simtit cum mi-a intrat apa in ureche. In weekend am mers toata ziua cu aerul conditionat la maxim si cel mai probabil am agravat situatia”, a precizat Andreea Tonciu.

Daca in trecut, Andreea uimea cu aparitiile incendiare, cand poza dezbracata, in 2020, vedeta TV a facut o figura frumoasa in emisiunea de fashion de la Kanal D, aceasta ajungand chiar in finala Bravo, ai stil! Si totusi, in pofida faptului ca a pierdut, Andreea a reusit sa fie la inaltime pe tot parcursul emisiunii-concurs. Insa dincolo de faptul ca a avut foarte multi fani care au apreciat-o frecvent, vedeta TV a avut si contestatari. Astfel, pe tot parcursul emisiunii, bruneta a fost supusa unui tir neplacut de comentarii in care unele persoane o criticau pentru imaginile puse. Acestia au acuzat-o de nenumarate ori ca face abuz de photoshop pentru a parea mai slaba. Dincolo de toate acestea, Andreea Tonciu, in varsta de 35 de ani, a adus cu siguranta o pata de culoare in emisiunea Bravo, ai stil!

 

Citeste si...

12 Iulie 2021
 454    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu