Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Mâncătorul de femei, aproape de eliberare. Ancheta este în impas

main mare lavric

Individul supranumit "mâncătorul de femei" este la un pas de eliberare. Peste câteva zile expiră termenul până la care ar fi trebuit să fie trimis în judecată.

„Nu au nicio probă! Sunt arestat fără probe!”

Sunt cuvintele pe care Vasile Lavric le spune cu tarie. Desi este acuzat ca a ucis 4 femei, individul neaga tot si spune clar si raspicat ca este nevinovat.

„Sunt arestat fără probe.

Nu am omorât pe nimeni, nu am supărat pe nimeni”, susține bărbatul.

Aseara, gospodaria individului a fost impanzita din nou de procurorii care au periat zona, in cautare de probe. Preț de câteva ore, anchetatorii au răstălmăcit totul în casa lui Lavric, din comuna Rădăuți, iar perchezițiile au continuat și la serviceul auto pe care individul îl deține.

Descinderile în forță au fost urmărite îndeaproape de presupusul criminal care a stat pe un scaun, în curte, flancat de mascați.

Ancheta „mâncătorului de femei” este în impas. Bărbatul e la câteva zile de eliberare

Imediat după percheziții, Vasile Lavric a fost dus din nou în spatele gratiilor, unde se afla de la sfarsitul anului trecut, dupa ce ultima lui sotie, cu care are si doi copii, a disparut fara urma. In lipsa unor probe, procurori nu il pot trimite in judecata, iar daca cele 180 de zile legale în care Lavric poate fi arestat preventiv vor expira, el va trebui eliberat.

Vasile Lavric a intrat în atenția procurorilor în urmă cu 26 de ani când 3 surori au dispărut misterios. Una dintre ele îi era soție, iar cu celelalte două avea relații extraconjugale. Prima dintre ele, a dispărut în 1995, când avea doar 16 ani. În aprilie 2005 a dispărut şi a doua, iar câteva luni mai târziu și a treia soră, Ramona, era de negăsit.

Individul a fost găsit vinovat atunci doar pentru tentativă de omor, după ce a bătut-o crunt pe una dintre surori, şi a fost arestat preventiv.

În lipsa altor probe, însă, judecătorii l-au eliberat, asa cum se va intampla si acum, daca nu vor gasi nicio proba

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu