Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 49    0

Mananca sanatos: O budinca usor de preparat si foarte gustoasa

Fie ca alegi sa servesti budinca de dovlecei la micul-dejun, la gustare sau cina, preparatul va fi la fel de gustos si satios!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
Ingrediente
3 dovlecei subtiri
5 oua?
2 linguri cu smantana
3 linguri cu parmezan
2 linguri cu ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare
1. Spala dovleceii in coaja si sterge-i cu un prosop de hartie. Feliaza-i cat mai subtire si pune-i intr-o sita. Incinge uleiul intr-o tigaie si rumeneste feliile de dovlecel, amestecand din cand in cand, scrie ecuisine.ro. Nu usca sau arde dovleceii pentru ca-si vor pierde dulceata!
2. Sparge ouale intr-un castron si adauga smantana si branza parmesan. Potriveste de sare si piper. Unge cu putin ulei o tava micuta, pune dovleceii si rastoarna sosul alb de branza si parmezan.
3. Da la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana ce budinca se leaga si capata o culoare frumoasa, apetisanta si aramie.
4. Serveste budinca de dovlecei cu parmezan la micul-dejun, alaturi de cateva felii de paine prajita (unsa cu putin ulei de masline si presarata cu oregano uscat) si rosii cherry.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu