Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 71    0

Accident rutier pe Calea Dorobantilor din Timisoara. Un pieton a fost ranit

accident rutier

Accident de circulatie, marti dimineata, pe o strada din Timisoara. O masina s-a rasturnat pe Calea Dorobantilor, intre Podul din Printul Turcesc si Modern, aproape de intersectia cu strada Lalelelor.

Din primele informatii, doua autoturisme s-au izbit, iar una dintre ele a acrosat si un pieton. In urma impactului, una dintre masini s-a rasturnat in drum.

Soferul din masina ajuns cu rotile-n sus a reusit sa iasa singur din autoturism. Pietonul implicat in accident a scapat cu rani usoare.

Pompierii, echipaje medicale si politisti au intervenit la locul accidentului. Traficul este dat peste cap in zona.

„Un bărbat în vârstă de 60 de ani a condus un autoturism pe strada Lalelelor dinspre Mătăsarilor, iar la intersecția cu strada Dorobanților a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, condus de un tânăr de 24 de ani. În urma impactului autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, s-a răsturnat pe trotuar, moment în care a acroșat o femeie de 52 de ani, acesta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.  De asemenea, în urma accidentului a fost transportat la spital si tânărul de 24 de ani„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste si...

27 Aprilie 2021
 838    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu