Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Un bucureștean și un timișean, care au amenințat-o pe Maia Morgenstern, identificați de SRI

maia morgenstern

În urma cercetărilor efectuate privind mesajele de amenințare adresate marii actrițe Maia Morgenstern și Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigații pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP, utilizată pentru transmiterea mesajelor.

Au fost identificate două persoane bănuite, una pe raza județului Timiș, iar alta în București, în prezent efectuându-se verificări la domiciliile lor, pentru clarificarea situației de fapt.

Situația în cauză este analizată și la nivelul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT, în vederea stabilirii de elemente specifice unui act terorist, urmând a se dispune în consecință.

Amenințări de nedescris i-au fost transmise actriței Maia Morgenstern, după ce aceasta a făcut unele afirmații legate de antisemiți. E vorba de un email, care a fost semnat: „Din partea partidului AUR”.

Mesajul de o virulență extremă nu i-a parvenit direct actriței, fiind transmis de către un „Anderei Illarie” pe toate adresele oficiale de email ale Teatrului Evreiesc de Stat, sâmbătă.

Maia Morgenstern a postat totul pe contul ei de facebook. „Iată ce primesc de sărbătoarea de Pesach (mare sărbătoare religioasă evreiască). Cu ocazia Zilei Teatrului”, s-a limitat aceasta să scrie.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu