Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 41    0

Cununie cu 41 de invitați oprită de polițiști într-o localitate din Timiș

Cununie și petrecere sparte de polițiști, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Timiș. Oamenii legii au intervenit pentru oprirea chefului după o cununie, la Comloșu Mare, iar la Criciova pentru a sparge un chef.

Polițiștii timișeni s-au sesizat din oficiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce în localitatea Comloșu Mare, la o casă, se desfășura o petrecere. Oamenii legii au intervenit la imobilul respectiv și au aflat că este petrecerea după o cununie.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o cununie, la care participau 41 de persoane, dintre care 9 minori. Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 31 de participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 15.500 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Găvojdia au fost anunțai prin apel 112 că pe raza localității Criciova, în curtea unui imobil, mai multe persoane participă la o petrecere.

Oamenii legii au găsit acolo 16 persoane pe care le-au amendat cu 7500 de lei în total. De asemenea, cel care a organizat petrecerea a primit o amendă de 1000 lei.

„Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.). Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Citeste si...

15 Martie 2021
 383    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu