Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 49    0

Festivalul florilor, in pericol sa nu se tina nici in acest an la Timisoara

Dupa ce in 2020 cel mai colorat si mai parfumat festival al Timisoarei a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, in 2021 ar putea sa nu se mai tina pentru ca nu sunt bani.

Primarul Dominic Fritz a vorbit miercuri despre soarta festivalurilor din acest an, organizate prin Casa de Cultura a Primariei Timisoara. Edilul spune ca vor fi putine, cel mai probabil, si in general se vor desfasura cele unde au fost semnate deja angajamente ori ‘Primaria Timisoara are interes sa finanteze ceva pe termen lung, ca un brand al orasului‘. Totodata se va tine seama de evolutia pandemiei de COVID 19.

„Suntem in curs sa trecem prin lista acestor festivaluri, sa vedem unde sunt deja contracte, angajamente, si dupa vor exista cateva, putine, programe prioritare, strategice, unde Primaria Timisoara are un interes sa finanteze ceva pe termen lung, ca un brand al orasului. In rest, acuma, cu bugetul… facem aceasta ecchilibristica. Daca ma intrebati azi, eu nu vad cum sa mai finantam de exemplu Timfloralis, dar vom vedea mai multe cand avem bugetul finalizat„, a spus primarul Dominic Fritz, miercuri.

Festivalul Florilor Timfloralis se tine de obicei in ultimul weekend din luna aprilie. Sumele alocate an de an acestui eveniment de catre primarie sunt insemnate. Cel din 2019 a depasit 200.000 de euro, insa a adus in Timisoara o multime de turisti, iar imagini cu aranjamentele florale facute de artisti au facut inconjurul internetului, fiind o reclama importanta adusa orasului care in 2023 va deveni Capitala Culturala a Europei.

Printre evenimentele importante organizate de Primaria Timisoara in mod traditional se mai numara Festivalul Inimilor si JazzTM.

Citeste si...

Comentarii

Boychova Ignatova  | #51129
Ofertă de împrumut foarte fiabilă. Contact: (Cetelem.customer@aol.com) Număr Whatsapps (+33 754 439 021). Domnule, doamnă, companie sau persoană fizică, căutați finanțare pentru relansarea activităților dvs. fie pentru finalizarea unui proiect, fie din orice alt motiv, atunci orice este posibil la noi. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 5.000 EUR și 8.000.000 EUR, cu o rată nominală a dobânzii de 03%, indiferent de suma solicitată. Așadar, profitați de finanțarea noastră rapidă și fiabilă, nu rambursați nimic în primele 3 luni. Pentru a iniția un proces de împrumut, vă rugăm să specificați în cererea dvs. de împrumut suma exactă și perioada de rambursare pe care ați dori-o. Un credit vă angajează și trebuie rambursat. Verificați capacitatea de rambursare înainte de a vă angaja. Contact pentru solicitări de împrumut personal e-mail: Cetelem.customer@aol.com / Număr Whatsapps (+33 754 439 021)
+ Adauga Comentariu