Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 27 minute
 13    0

Posibila lista de premieri pregatita de PSD. Sorin Grindeanu, pe prima pozitie

Sorin Grindeanu

La scurta vreme dupa finalizarea scutinului si prezentarea primelor rezultate ale alegerilor parlamentare 2020, PSD, dat castigator de exit poll-uri, a facut o lista scurta a propunerilor pentru functia de premier.

Primul pe lista este cel care a mai fost o data prim ministru, fix in urma cu patru ani, Sorin Grindeanu.

Un al doilea nume avansat pentru conducerea Guvernului a fost un alt fost premier, Mihai Tudose. Pe lista se mai afla si Vasile Dancu, senator ales in judetul Cluj, in mandatul 2004-2008. In 2019 a fost ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale. Alexandru Rafila este al patrulea nume avansat pentru functia de prim ministru. A fost directorul Institutului National de Sanatate Publică şi a deţinut funcţiile de Secretar de Stat pe probleme de asistenţă medicala si sanatate publica, fiind si in repetate randuri consilier personal al Ministrului Sanatatii pe problema politicilor de sanatate. Pe langa activitatea desfasurata in Romania, expertiza Prof. dr. Rafila este recunoscuta si in strainatate, fiind expert OMS, NATO şi al Comisiei Europene.

Va reamintim, Sorin Grindeanu a candidat pe prima pozitie la Camera Deputatilor, din partea PSD Timis, in timp ce Mihai Tudose vine din pozitia de europalamentar. Vasile Dancu a fost si el candidatul de pe prima pozitie, din judetul Cluj, la Senatul Romaniei, in timp ce Alexandru Rafila a fost pozitia intai la Camera Deputatilor, pe listele din Bucuresti.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu