Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 75    0

Descoperire cutremuratoare facuta intr-o pestera din Indonezia. A fost tinuta captiva timp de 15 ani

indo

Un localnic saman, cunoscut sub numele de Jago, este acuzat de rapire si abuz sexual asupra unei tinere minore din Indonezia.
Femeia in varsta de 28 de ani acum, identificata ca „H”, a fost gasita duminica intr-o grota, in spatele unei pietre, aproape de satul Bajugan din centrul provinciei Sulawesi, din Indonezia, conform declaratiei de luni a unui politist local, transmite CNN.

Politistii au primit un pont cum ca H este tinuta acolo de un saman in varsta de 83 de ani pe nume Jago, informeaza Jakarta Post. Dupa interogarea lui Jago, oamenii legii au reusit sa gaseasca femeia si sa o salveze.

Conform politiei, H a fost dusa la Jago de catre familia ei pentru tratament cand aceasta avea 13 ani, in 2003. Jago era cunoscut pentru oferirea de medicamente alternative si metode „magice” de vindecare.


Conform declaratiei ofiterilor, Jago a agresat-o sexual pe H timp de 15 ani cu pretextul ca este magie sau vrajitorie. I-ar fi aratat o poza cu un barbat numit Amrin despre care spune ca ar fi un duh.

„Atata vreme cat faptasul era respectat in oras, este posibil sa fie si alte victime care nu au aparut pentru ca le este frica”, a declarat Magdalena Sitorus, comisarul Comisiei Nationale Impotriva Violentei asupra Femeilor, catre Jakarta Post.

Politia l-a arestat pe Jargo. Samanul risca sa primeasca 15 ani de inchisoare.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu