Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 66    0

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa, bruscat si huiduit de protestarii din fata Parlamentului. Agresorul, ridicat de jandarmi

bacalbasa

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost bruscat si huiduit, miercuri, de catre protestarii care se aflau in fata Palatului Parlamentului, acesta avand nevoie de protectia jandarmilor prezenti la manifestare, pentru a traversa in siguranta parcul Izvor.
Protestarii care se aflau, miercuri, in fata Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbasa in timp ce iesea din institutie si l-au huiduit. De asemenea, acestia l-au bruscat si i-au adresat numeroase jigniri. Nicolae Bacalbasa a avut nevoie de protectia jandarmilor, pentru a putea traversa in siguranta parcul Izvor si pentru a ajunge la statia de metrou.

Cel care l-a agresat pe deputat a fost condus de jandarmi catre duba acestora, pentru a fi dus la politie.

„Nu scapati!”, ”Comunistule!”, „Hotii!”, sunt doar cateva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbasa.


Cateva zeci de persoane se afla, miercuri, in fata Palatului Parlamentului, pentru a-si exprima nemultumirea fata de recentele modificari ale codurilor penale deoarece, spun acestia, prioritatile alesilor nu sunt domeniile sanatatea sau educatia, ci „salvarea lor din fata acuzatiilor penale”.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu