News Flash:

Olguta Vasilescu: "Subventii lunare in valoare de 2.250 de lei pentru firmele care angajeaza someri sau beneficiari de ajutoare sociale"

20 Iunie 2018
831 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta6001vasilescu 605x

Lia Olguta Vasilescu a anuntat in aceasta seara ca planuieste acordarea unor subventii lunare, in valoare de 2.250 de lei (500 euro) pentru firmele care vor angaja someri sau beneficiari de ajutoare sociale. 

Acesta suma se va va acorda pentru o „perioada de pana la cinci ani”, a precizat Vasilescu, care a mentionat ca este vorba de un proiect de ordonanta de urgenta aflat in prezent in circuitul de avizare.

Vezi si: Lia Olguta Vasilescu: "Domnul Iohannis citeste mai greu, pricepe mai greu, incep sa fiu ingrijorata"

„Ministerului Muncii merge de acum inainte pe o alta linie, aceea de a nu-i mai sprijini pe cei au capacitatea de munca dar nu vor sa o faca, motiv pentru care ne-am gandit ca sa ii sprijinim pe toti cei din mediul de afaceri care vor sa faca angajari in perioada urmatoare”, a argumentat ea.

Subventii vor primi si firmele care angajeaza tineri absolventi, indiferent de forma de invatamant, tineri greu angajabili, marginalizati, persoane cu handicap sau in prag de pensionare.

„Angajatorii vor putea oferi o suma mult mai mare de bani decat cea acordata de stat”, a adaugat ea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006348 (s)