Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 55    0

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimile de la Birmingham

buzarnescu

Mihaela Buzarnescu (30 WTA) s-a calificat in optimile de la Birmingham, dupa o lectie predata in decisiv adversarei sale, scrie prosport.ro.
Mihaela Buzarnescu isi continua parcursul pe iarba, exact asa cum l-a inceput saptamana trecuta, la Nottingham. Ajunsa acolo pana in sferturile de finala gratie celor doua victorii in set decisiv, inainte de a fi invinsa cu 2-0 de Naomi Osaka, bucuresteanca in varsta de 30 de ani a dat start la Birmingham cu o a saptea victorie in trei seturi din sezon, care o ajuta sa ajunga pe plus la raportul victorii / infrangeri in setul trei pe 2018 (are sase infrangeri in decisiv). A 30-a jucatoare a lumii a trecut de Timea Babos (36 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-0, avand procentaje net superioare la serviciu.

In optimi, Mihaela Buzarnescu o va infrunta pe croata Petra Martic (45 WTA), cea care a reusit una dintre cele doua surprize ale primului tur de la Birmingham, invingand-o pe Coco Vandeweghe (SUA, 15 WTA, cap de serie 8), cu un categoric 6-3, 6-2, in 61 de minute de joc. Meciul Mihaela Buzarnescu - Petra Martic va incheia programul zilei de miercuri pe Terenul Central (aproximativ ora 18:00 in Romania) si este o rejucare a unei partide din turul doi al calificarilor de la Wimbledon 2017 - adjudecata de croata cu 7-6(4), 6-3.

In sferturi, Mihaela Buzarnescu o poate infrunta din nou pe Elina Svitolina, jucatoarea pe care o invingea cu 6-3, 7-5 in turul trei al turneului de la Roland Garros, in urma cu mai putin de o luna, scrie prosport.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu