News Flash:

Rezultatele meciurilor de sambata la Cupa Mondiala. Argentina lui Messi, egal modest cu Islanda

17 Iunie 2018
992 Vizualizari | 0 Comentarii
cupa mondiala

Argentina a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Islanda, in Grupa D de la Cupa Mondiala 2018. Leo Messi a ratat un penalti in acest meci.

Argentinienii au inceput in forta si au combinat bine in ofensiva, dar si-au aratat in acelasi timp si slabiciunile din aparare.

Dupa un inceput alert, scorul a fost deschis in minutul 19 de Kun Aguero, care a sutat puternic din centrul careului si a facut 1-0 pentru Argentina.

Aproape imediat, Islanda a reusit egalarea, prin Finnbogason, dupa o serie de gafe in lant in defensiva sud-americanilor.

Posesia a fost intr-o masura covarsitoare de partea argentinienilor, in timp ce Islanda s-a multumit sa se apere disciplinat si sa iasa pe contraatac.

Messi a avut sansa de a face 2-1 in minutul 64, insa a ratat o lovitura de la 11 metri, iar Islanda a produs prima mare surpriza de la turneul final.

In celalalt meci din Grupa D, Croatia a invins Nigeria cu 2-0.

In etapa a doua, vor avea loc meciurile Argentina - Croatia (21 iunie, ora 21:00) si Nigeria - Islanda (22 iunie, ora 18:00).

Franta a castigat cu emotii meciul cu Australia din Grupa C a Cupei Mondiale, scor 2-1.

Francezii au inceput in forta si au ratat doua sanse bune prin Mbappe si Griezmann, insa australienii au trecut rapid peste tracul de debut si au devenit tot mai prezenti in joc.

Minutul 18 putea aduce deschiderea scorului, insa portarul francezilor, Lloris, a intervenit excelent la o deviere nefericita a lui Tolisso, care a fost aproape de autogool.

Jocul a devenit tot mai echilibrat, iar Franta a deschis scorul in minutul 58 dupa un moment istoric: primul penalti acordat la o Cupa Mondiala dupa arbitraj video.

Griezmann a transformat fara emotii, dar bucuria francezilor a fost de scurta durata deoarece in minutul 62 australienii au egalat. Umtiti a comis hent in careu, iar Jedinak a punctat fara emotii.Francezii au trecut totusi in avantaj norocos in minutul 80, dupa ce Pogba a punctat in urma unui set deviat de Behich.

In celalalt meci din Grupa C, Danemarca a invins Peru cu 1-0, dupa ce sud-americanii au ratat un penalty in finalul primei reprize.

In etapa a doua, vor avea loc meciurile Franta - Peru (21 iunie, ora 15:00) si Danemarca - Australia (21 iunie, ora 18:00).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007599 (s)