Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

10 Mai 2024
 50    0

Furtuna de miercuri a facut doua victime. Doua persoane au fost lovite de FULGER in Mehedinti. Un barbat a murit, iar o femeie este in stare grava

fulger

Doua persoane din comuna Obarsia Closani, judetul Mehedinti, sunt in stare grava, dupa ce au fost lovite de un fulger, miercuri seara, in timp ce se aflau la o stana din localitate, transmite corespondetul MEDIAFAX. UPDATE: Barbatul de 78 de ani, care a fost lovit de fulger, miercuri, la o stana de la Obarsia Closani a murit, iar femeia, in varsta de 68 de ani a fost dusa la spital, in Baia de Arama, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti, Nicolae Lohon, a declarat ca victimele primesc ingrijiri medicale la fata locului.

"La Obarsia Closani, doua persoane au fost lovite de fulger, la o stana. Este vorba despre un barbat de 78 de ani si o femeie de 68 de ani. Se efectueaza manevre de resuscitare", a declarat Nicolae Lohon.

Probleme din cauza furtunii sunt si pe DN6, in localitatea Tamna, unde un copac a fost doborat pe carosabil.


"Un arbore a cazut pe DN6, in localitatea Tamna, la kilometrul 301. Actioneaza pompierii, drumurile nationale si Electrica. Drumul este blocat", a mai declarat Lohon.

Judetul Mehedinti este sub atentionare cod portocaliu de ploi si vijelii pana miercuri, la ora 21.15.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu