Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Zi buna pentru unele zodii, proasta pentru altele. Vezi ce spune zodia ta

horoscop zilnic

Horoscop 14 iunie Berbec
Incearca sa fii cat mai secretos si sa nu te destainui decat prietenilor.Afli ca mai multi colegi de serviciu vor sa te puna intr-o umbra proasta. Deocamdata aduna informatii si pregateste un plan de actiune.

Horoscop 14 iunie Taur
Esti sustinut de prieteni si te bucuri de atentia lor. Totusi, fii prudent si evita sa te lasi impresionat de reactiile sau spusele altora. Dupa-amiaza ar fi indicat sa-ti petreci timpul cu persoana iubita.

Horoscop 14 iunie Gemeni
Esti intr-o depresie trecatoare. Suprasolicitarea la serviciu te afecteaza foarte mult. Incearca sa iti iei cateva zile libere si sa profiti la maximum de ele. Din punct de vedere financiar iti merge destul de bine.

Horoscop 14 iunie Rac
Sfaturile si indemnurile parintilor te pot scoate dintr-o situatie delicata. Subiectele de discutie se invart in general in jurul activitatilor la serviciu. Te gandesti serios sa te orientezi catre o alta profesie.

Horoscop 14 iunie Leu
Este bine sa fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. In caz contrat, vei pierde mai multe prietenii. Ba mai mult, unii ar putea sa iti faca rau.Petrece mai mult timp cu persoana iubita.

Horoscop 14 iunie Fecioara
Nu te arunca in bratele jocurilor de noroc. Iti vor face fac cu ochiul, mai ales ca ai o perioada proasta din punct de vedere financiar. Incearca sa imprumuti de la prieteni. Vei avea o surpriza pe plan personal.

Horoscop 14 iunie Balanta
Astazi s-a finalizat o etapa profesionala importanta. Ar fi bine sa analizezi evenimentele si sa te retragi pentru moment in linistea familiei. Este un bun prilej de a-ti remodela filozofia de viata.

Horoscop 14 iunie Scorpion
Este timpul sa-ti reconsideri relatiile cu prietenii. Sunt persoane in preajma ta care au interese meschine si iti pot obstructiona progresul. Gandeste-te la abordarea unui hobby drag sufletului tau.

Horoscop 14 iunie Sagetator
Familia te cearta pentru ca nu ii acorzi suficienta atentie. Esti mult prea implicat in viata profesionala. Ideile tale legate de petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi ar putea fi desfiintate instantaneu.

Horoscop 14 iunie Capricorn
Fii prudent cu urmatoarele investitii cheie. Ar putea sa nu fie produsul pe care il visezi si ai putea fi victima unei escrocherii. Astrele te sfatuiesc sa  ceri sfatul unei persoane apropiate, de incredere.

Horoscop 14 iunie Varsator
Te asteapta o provocare la care, daca ii faci fata, vei putea promova in functie. Tot ce trebuie sa faci este sa iti prioritizezi munca.  Amana intalnirile personale si cu siguranta vei avea timp sa le recuperezi.

Horoscop 14 iunie Pesti
Astazi ai o energie exuberanta. Din nefericire ai tendinta de a te implica in prea multe activitati si sa nu reusesti sa le duci la bun sfarsit. Acest lucru isi poate produce multe probleme profesionale.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu