Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Acest dispozitiv te scapa de monturi corectand pozitia oaselor piciorului

Hallu Motion mare

Exista surprinzator de multe persoane care se confrunta cumonturile sau hallux valgus, dupa denumirea medicala. Desi s-ar crede ca la baza stau doar cauzele genetice, exista si chestiuni din exterior care pot duce la aparitia monturilor. Nu se stie exact care sunt acestea, dar se banuieste ca poate avea de-a face si cu incaltamintea exagerat de inalta si stramta, mai ales in cazul femeilor.

Nu va ganditi ca monturile sunt intalnite doar la femeile care isi chinuie picioarele in tocuri cat mai minuscule, pentru ca nici barbatii nu au scapare. 

Ce sunt montuile acestea, in fond? Sunt niste deformari ale degetelor de la picioare care ajung sa se pozitioneze gresit, creand dureri insuportabile. Asta face ca deplasarea sa fie destul de ingreunata si sa te incurce in viata de zi cu zi. Sa stiti ca nu este de ajuns sa va cumparati incaltaminte de calitate in care piciorul sa stea comod ca sa tratati monturile sau sa va mentineti o greutate corporala mica ca sa nu fie nevoie ca picioarele sa duca zilnic o greutate atat de mare.

Nu sunt de ajuns nici unguentele care promit sa trateze monturile. Stiti ce fac acestea? Nu fac altceva decat sa trateze simptomele de moment, adica durerea, inflamatia si disconfortul. Pe langa durere este si problema aspectului fizic. Oriunde va fi nevoie sa-ti descoperi picioarele te vei simti rusinat complet, fie ca este vorba de piscina, de iarba verde, de mare sau pur si simplu pentru ca este cald afara si trebuie sa purtam incaltaminte mai descoperita. S-a demonstarat ca cea mai buna solutie pentru a corecta si trata monturile consta in purtarea dizpozitivelor corectoare care se pun pe laba picorului si care preseaza in permanenta oasele si articulatiile pentru a se reobisnui cu pozitia corecta.

Diagnosticul si tratamentul monturilor. Vezi si care sunt complicatiile monturilor

Un astfel de produs este Hallu Motion, care promite sa trateze monturile in doar o luna de zile, daca este utilizat zilnic. Este foarte usor de purtat chiar si pe sub incaltaminte, pentru ca este insesizabil si il puteti purta mai mereu cand sunteti acasa si nu va deranjeaza nimeni. Tot nu intelegeti cum va poate ajuta acest dispozitiv? Ei bine, stiti ghipsul care se foloseste pentru fixarea unui membru fracturat. Scopul lui este de a reobisnui iar membrul respectiv cu pozitia corecta si sanatoasa in care trebuie sa stea. La fel este si cu acest produs doar ca materialul din care este facut este placut si va ofera mobilitate.

Cum functioneaza Hallu Motion si care sunt beneficiile aduse?
V-am spus deja ca este vorba despre un dispozitiv motoric ortopedic sau un aparat mai bine zis, care este confectionat din materiale biomedicinale care imbunatatesc circulatia sangelui, elimina bataturile si intareste articulatiile. Pana in prezent, este singura corectare activa a monturilor care va permite mobilitatea oaselor si a articulatiilor.

Formula unica dupa care functioneaza aparatul consta in faptul ca se bazeaza pe sistemul inovator de recuperare activa a articulatiilor si oaselor, care in prezent, este intalnita doar in centrele de recuperare pentru sportivi si pentru vedetele de modelling care isi chinuie picioarele. Dispozitivul actioneaza ca un laser care combate sursa durerii si inflamatiile din cadrul degenerarii.

Beneficiile unui astfel de dispozitiv sunt foarte multe, practic are in vedere toata anatomia labei piciorului dupa cum puteti observa:

In 10 zile imbunatateste circulatia sangelui din picioare
Iti consolideaza articulatiile gleznei cu 80%
Reduce numarul de umflaturi, rani sau calusuri cu 2/3
In 2 saptamani scapi de inflamatii si durere
Obtii picioare frumoase, sanatoase si aspectuale in doar o luna
Ofera mobilitate piciorului
Iti permite sa porti ce incaltaminte doresti
Este sigur si sanatos

De ce pantofi sa te feresti, daca nu vrei sa faci monturi la picioare

Cum se utilizeaza Hallu Motion?
Se recomanda purtarea dispozitivului cel putin 5 ore pe zi. Daca puteti si mai mult este ideal. Intre timp nu este necesar sa tineti diete sau sa faceti exercitii de fizioterapie si kinetoterapie. Ca sa capatati un aspect sanatos si frumos al talpei piciorului este necesar sa-l purttai cel putin o luna de zile, zilnic. In cazuri mai grave il puteti purta si mai mult timp. Inainte de a pune dispozitivul, folositi si o crema naturala pentru articulattii, ca sa creasca eficienta produsului si sa obtineti o stare de confort.

Dispozititul este de marime universala si se adapteaza dupa orice picior. De asemenea, merge purtat si sub incaltaminte, pentru ca nu ingreuneaza mobilitatea si nici nu se observa din exterior. Deci nu trebuie sa va faceti probleme.

*Tin sa mentionez ca deformarea labei piciorului sau monturile, cum se mai numeste, necesita si un consult medical de specialitate. Cu un tratament de la medic si cu utilizarea dispozitivului veti reusi sa obtineti cele mai bune rezultate. Spun asta ca poate unele persoane sufera de probleme mari cu deformarile oaselor si articulatiilor si acest produs poate nu ar fi suficient, mai ales cu probleme netratate de ani de zile si agravate.

Cu siguranta o sa va zica medicul ca trebuie evitate anumite alimente care sa nu favorizeze durerile de articulatii la nivelul picioarelor. Unul dintre acestea ar fi sarea, care nu face decat sa retineti apa, sa vi se umfle picioarele, iar deplasarea va fi ingreunata. In plus nu veti putea sa va incaltati deloc, pentru ca veti avea picioarele mult prea umflate. Veti descoperi singuri si alte alimente interzise. De asemenea, exista si suplimente naturale 100% pentru articulatii, care vor combate durerea si inflamatia din interior. Sunt sigure si vor creste eficienta asupra combaterii monturilor.

Citeste si...

9 Iunie 2018
 961    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu