Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Greseli care iti ruineaza incercarea de a slabi

abdomen plat

Ne punem toate sperantele intr-un regim de slabit, insa, rareori, suntem constiente ca putem face si unele greseli alimentare. Ca sa ajungi sa slabesti asa cum iti doresti, ai grija sa eviti cateva capcane pe parcursului dietei! Uiti de caloriile lichide. Tututor ne place sa ne rasfatam cu un cafe latte cu vanilie ori cu un shake de ciocolata, la birou, nu-i asa? Vestea proasta este ca bauturile noastre preferate adauga muulte calorii la meniul zilnic si ar trebui scoase din ecuatie rapid! Sfat: ia in considerare alternative cu mai putin zahar, care satisfac pofta de dulce: smoothie-uri de fructe sau sucuri naturale, preparate chiar de tine. Seara, cand iesi in oras, evita eternul dusman al siluetei: delicioasele cocktailuri!

Mancatul in fata televizorului saboteaza dieta! Specialistii spun ca daca obisnuiesti sa mananci intr-un mediu anume, atunci creierul va ajunge sa asocieze mancarea cu mediul. Rezultatul: mancatul este declansat de un anumit stimul. De fiecare data cand stai la TV, simti nevoia sa mananci ceva. Cel mai normal si sanatos este sa mananci la masa de fiecare data si sa te concentrezi exclusiv pe mancare. Iata cateva avantaje pe care le are mancatul constient!

Prietenii pot exercita o influenta fantastica asupra ta! Vestea proasta este ca atunci cand iesi in oras poti resimti o presiune din partea celorlalti de a renunta la principiile de dieta sanatoasa, macar pentru o seara! Cercetatorii spun ca femeile au tendinta sa-si  copieze una de la alta optiunile alimentare cand sunt intr-un grup. Sfat: cand esti la regim, mananca mai putin in oras si mai mult acasa!

Degeaba urmezi regimul de slabit ca la carte daca nu dormi suficient, este de parere Kerry Glassman, nutritionista si autoare a cartii The New You and Improved Diet. Cand nu te odihnesti intre sapte si noua ore pe noapte, corpul produce, in cantitati mai mari, un hormon care stimuleaza apetitul. Nu numai ca ziua urmatoare vei fi mai infometata, insa vei simti nevoia sa mananci si alimente nesanatoase!

Sa alergi nu e niciodata usor, insa daca vrei sa slabesti mai eficient, ar trebui sa te imprietensti cu banda de alergat! Dintre toate aparatele de la sala, banda te poate ajuta sa slabesti rapid fiindca lucreaza mai multi muschi deodata si iti ridica pulsul, iar asta se traduce prin ardere de grasimi! Strecoara printre celelalte exercitii pe care le faci la sala si o mica sesiune de alergare. O jumatate de ora pe banda poate face minuni neasteptate!

Citeste si...

3 Iunie 2018
 928    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu