Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 68    0

Este vestea anului! Ce se intampla cu rovinieta! Anunt de ultima ora pentru toti soferii din Romania

soferi

Daca ramai fara rovinieta, chiar Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, CNAIR, te va anunta despre asta, ca sa nu risti sa iei vrei amenda fara sa iti dai seama

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a implementat facilitatea. Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizata la crearea contului de acces de pe pagina de internet a companiei.

Pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, aceasta facilitate trebuie activata din sectiunea Profil, prin bifarea casutei corespunzatoare.

„Ca urmare a recomandarilor primite din partea utilizatorilor, CNAIR a implementat o noua facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificari prin e-mail cu doua zile inainte de expirarea valabilitatii rovinietei achizitionata prin intermediul acestui portal”, precizeaza CNAIR intr-un comunicat de presa.

Cat costa rovinieta din 2018
Anul 2018 a insemnat si cresterea pretului roviniete. Astfel, rovinieta pentru vehiculele de transport de marfa cu masa cuprinsa intre 3,5 si 7,5 tone a crescut de la 4 la 12 euro pentru o singura zi, de la 16 la 30 de euro pentru 7 zile, de la 32 la 60 de euro pentru 30 de zile, de la 92 la 171 de euro pentru 90 de zile si de la 320 la 600 de euro pentru 12 luni.

Citeste si...

17 Mai 2018
 1079    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu