News Flash:

Liviu Dragnea, cu elicopterul MApN la Buzau

17 Mai 2018
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea elicopter

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, joi, la Buzau, cu elicopterul Ministerului Apararii Nationale, motivand ca are mai multe intalniri programate si a facut solicitare pentru transport special, in baza legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat cum a fost drumul pe DN 2, unde se efectueaza lucrari la Podul de la Maracineni, Liviu Dragnea a spus ca a venit la Buzau cu elicopterul.

„Am venit cu elicopterul Ministerului Apararii Nationale. Am inteles ca au fost intrebari. Eu am primit invitatia de la Ministerul Apararii Nationale pentru a participa la acest eveniment (Ziua Eroilor – n.r.), am transmis o solicitare, am spus ca am cateva intalniri importante dupa-amiaza, si am intrebat daca pot asigura transportul pana aici. Au raspuns pozitiv, in conformitate cu Hotararea de Guvern 755/1998, aceeasi baza legala pe care o foloseste si presedintele Romaniei cand face transport special”, a raspuns Dragnea.

Intrebat cum va rezolva problema drumului spre Bucuresti, pentru ca la Buzau ploua, Liviu Dragnea a spus ca „la intoarcere, o sa vedem”.


Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat, joi, la Buzau, la manifestarile organizate de Ziua Eroilor.


liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009026 (s)