Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 30 minute
 7    0

FABULOS! Volei Alba Blaj s-a calificat in finala Ligii Campionilor

vol

Volei Alba Blaj s-a calificat in finala Ligii Campionilor la volei feminin si va juca duminica, ora 19:00, pentru trofeu, dupa victoria obtinuta la Polivalenta din Bucuresti in fata lui Galatasaray, scor 23-25, 25-17, 25-22, 25-22.

In prima semifinala  Vakifbank Istanbul (Turcia) a trecut de  Imoco Volley Conegliano (Italia), dupa un duel palpitant: scor 25-22, 25-21, 17-25, 15-25, 16-14.

Finala mare a Ligii Campionilor se joaca maine, de la 19:00, intre Volei Alba Blaj si Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport si liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 

Volei Alba Blaj pornea cu sansa a 2-a in semifinala cu Galatasaray. Primul set parea sa confirme calculele specialistilor. Darko Zakoci nu a fost de acord cu asta. Le-a transmis voleibalistelor sale rautatea specifica sarbilor.

A urmat o adevarata lectie de volei. Cu Clager in rolul unui supererou, imbatabila, facand puncte din serviciu si din toate zonele posibile, Alba Blaj a capatat usor-usor curaj. Am castigat doua seturi consecutive, relativ echilibrate. Am ajuns in fata unui posibil act decisiv. Asa a si fost. Clager a continuat jocul miraculos, Barakova a contribuit din plin, toate compartimentele au fost aproape de perfectiune.

Alba Blaj a inchis setul la 22 si se va duela maine cu campioana en-titre, VafiBank Istanbul, pentru trofeul suprem!

Citeste si...

3 Mai 2018
 997    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu