Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 12 ore
 53    0

Medalii pentru sportivii oradeni la Cupa Alfredo Bachelli la scrima

Ana Maria Branză şi Cosmin Kortyan au caştigat Cupa Alfredo Bachelli la spadă, competiţie de scrimă organizată în Sala Sporturilor ''Ion Constantinescu'' din Craiova şi dedicată italianului care e considerat întemeietorul şcolii de scrimă din Bănie.

La ediţia a treia a competiţiei, în concursul feminin, Ana Maria Branză s-a impus după ce a învins-o în finală pe colega sa Maria Udrea (ambele de la Steaua), cu scorul de 15-9. Pe locul al treilea s-a clasat Ana Maria Constantin (CSM Oradea), iar pe patru Simona Pop (Steaua), potrivit site-ului Clubului Sportiv Universitatea.

La masculin, Cosmin Kortyan (CS Farul Constanţa) a dispus în finală de Lucian Ciovîcă (CSM Oradea), cu 15-12, locul al treilea revenindu-i lui Dorian Pîrvan (CS Unversitatea Craiova), iar pe patru s-a clasat coechipierul său Alin Sbîrcea.

In clasamentul pe echipe, la băieţi primul loc a fost ocupat de CS Universitatea Craiova, urmată de CSM Oradea şi Bulgaria, iar la feminin, Steaua Bucureşti a fost urmată de LPS Petrache Trişcu şi CS U Craiova.

La ediţia de anul trecut au caştigat Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova) şi Otto Tardi (CSM Oradea).

Citeste si...

17 Octombrie 2013
 1441    0
17 Octombrie 2013
 1473    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu