Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 82    0

Festivalul delicateselor si teatru de papusi, in programul de week-end de la Iulius Mall

festivalul delicateselor 01

Agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, în acest final de săptămână, la Iulius Mall TimiÅŸoara: un festival al delicateselor, teatru de păpuÅŸi ÅŸi târg de bijuterii.

 

La Iulius Mall, weekend-ul acesta va fi deosebit de savuros ÅŸi asta pentru că, în perioada 23 – 25 martie 2018, va avea loc Festivalul Delicateselor. Produse apicole premium, prăjituri de casă, condimente, fructe confiate, siropuri, dulceÅ£uri naturale, mezeluri, produse de cofetărie ÅŸi patiserie, vinuri fine ÅŸi alte bunătăţi îi vor ispiti pe clienÅ£ii mall-ului. Târgul va avea loc la parter, de vineri până duminică inclusiv.

 

Pentru că femeile iubesc bijuteriile ÅŸi accesoriile care le pun frumuseÅ£ea în valoare, la Iulius Mall se organizează în acest final de săptămână un târg specific. De vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului, doamnele ÅŸi domniÅŸoarele vor găsi numeroÅŸi aproximativ 30 de expozanÅ£i, care le vor încânta cu creaÅ£iile lor originale.

 

O nouă întâlnire a copiilor cu lumea fantastică va avea loc duminică, de la ora 12.00, în food court. Marionetele vor istorisi povestea „Cei trei purceluÅŸi”, spre încântarea celor mici.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu