Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 51    0

Tableta de ciocolata invelita in aluat, ideala cand ai pofta de ceva dulce, dar nu ai mult timp la dispozitie

ciocolata

Ingrediente:

o tableta de ciocolata neagra, 10 linguri nuca de cocos, o tableta cocolata alba, o foaie de aluat pentru placinta(cumparat sau facut in casa, puteti folosi si aluat pentru foietaj din comert), doua galbenusuri de ou

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu ciocolata alba data pe razatoarea mica. Pe blatul de lucru se intinde aluatul si se pune in mijloc un strat cu nuca de cocos de dimensiunea tabletei de ciocolata, peste care se aseaza tableta de ciocolata in mijlocul aluatului.

Se taie marginile exterioare in fasii oblice cu dimensiuni egale si se implesteste aluatul in jurul ciocolatei pana se imbraca de tot.

Daca folositi tablete mici de ciocolata veti obtine mai multe prajiturele. La terminatia tabletei de ciocolata, se taie o margine de 2-3 cm care va impaturii capatul aluatului. Se bat galbenusurile pana se spumeaza usor si cu ajutorul unei pensule din silicon se unge toata suprafata desertului. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza desertul in tava si se coace circa 15-20 de minute in cuptorul

preincalzit la 180˚.

Dupa ce s-a copt se lasa la racorit, se unge cu putina miere si se poate servi caldut.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:

o tableta de ciocolata neagra, 10 linguri nuca de cocos, o tableta cocolata alba, o foaie de aluat pentru placinta(cumparat sau facut in casa, puteti folosi si aluat pentru foietaj din comert), doua galbenusuri de ou

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu ciocolata alba data pe razatoarea mica. Pe blatul de lucru se intinde aluatul si se pune in mijloc un strat cu nuca de cocos de dimensiunea tabletei de ciocolata, peste care se aseaza tableta de ciocolata in mijlocul aluatului.

Se taie marginile exterioare in fasii oblice cu dimensiuni egale si se implesteste aluatul in jurul ciocolatei pana se imbraca de tot.

Daca folositi tablete mici de ciocolata veti obtine mai multe prajiturele. La terminatia tabletei de ciocolata, se taie o margine de 2-3 cm care va impaturii capatul aluatului. Se bat galbenusurile pana se spumeaza usor si cu ajutorul unei pensule din silicon se unge toata suprafata desertului. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza desertul in tava si se coace circa 15-20 de minute in cuptorul

preincalzit la 180˚.

Dupa ce s-a copt se lasa la racorit, se unge cu putina miere si se poate servi caldut.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

Citeste si...

14 Martie 2018
 1072    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu