Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 57    0

Cinci persoane retinute in urma perchezitiilor facute in Timis, Hunedoara si in alte judete intr-un caz de evaziune fiscala cu prejudiciu de doua milioane de euro

PERCHEZITII la Primaria Slobozia

Cinci persoane au fost retinute in urma celor peste o suta de perchezitii care au avut loc joi in 16 judete si in Bucuresti, in cadrul unei anchete cu privire la o evaziune fiscala cu prejudiciu de doua milioane de euro, produsa de firme din domeniile constructii si comert cu metale feroase si neferoase. Anchetatorii au confiscat sume de bani si un pistol cu gaz.
Conform unui comunicat de presa transmis vineri de Politia Judeteana Arad, in urma perchezitiilor care au avut loc la sediul unei firme din Arad si intr-un imobil din Deva au fost ridicate suma de 16.000 de lei, un pistol cu gaz de calibrul 9 mm si 27 de cartuse nepercutate.

Anchetatorii spun ca in perioada 2010-2017 administratorii a doua societati comerciale cu sediile in Arad ar fi inregistrat in evidentele contabile mai multe facturi fiscale fictive. Documentele ar fi fost emise de administratori, doi barbati, de 34 si 42 de ani, si de un contabil, o femeie de 45 de ani, catre mai multe firme cu sediile in Bucuresti si in judetele Hunedoara, Timis, Gorj, Giurgiu, Mehedinti, Iasi, Galati, Olt, Arges, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Salaj si Caras - Severin.

Un numar de 27 de persoane au fost audiate in ultimele 24 de ore, iar cinci suspecti - cei doi administratori ai firmelor din Arad, contabila si alti doi barbati, administratori ai unei societati comerciale din Strehaia - au fost retinuti pentru 24 de ore. Cei cinci vor fi dusi in instanta cu propunerea de arestare preventiva, pentru evaziune fiscala.

Joi, 101 perchezitii au fost facute de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Arad, in judetele Arad, Hunedoara, Timis, Gorj, Giurgiu, Mehedinti, Iasi, Galati, Olt,  Arges, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Salaj, Caras-Severin si in Bucuresti, iar potrivit anchetatorilor prejudiciul in acest dosar de evaziune fiscala in domeniile constructii si comert cu metale feroase si neferoase este de aproximativ doua milioane de euro.

Citeste si...

23 Februarie 2018
 877    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu