Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 47    0

Tudose discuta astazi despre legile Justitiei cu delegatii celor 43 de organizatii civice care au cerut un dialog cu premierul

mihai tudose2

Premierul Mihai Tudose se va intalni, miercuri, la Palatul Victoria, de la ora 11.00, cu delegatii celor 43 de organizatii civice care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la Codurile Penale.
„Intalnirea dintre prim-ministrul Mihai Tudose si delegatii celor 43 de organizatii civice care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale va avea loc maine, 27.12.2017, la ora 11.00, la Palatul Victoria. De comun acord cu Cabinetul prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegati din partea organizatiilor civice, astfel incat sa poata avea un dialog coerent si clar”, se precizeaza intr-o postare publicata marti pe pagina de Facebook „Coruptia ucide”.

Potrivit aceleiasi surse, in desemnarea celor sapte delegati, organizatiile civice au luat in considerare criteriul unei reprezentativitati cat mai mari a grupurilor semnatare.

Astfel, la intalnire vor participa Alexandru Socol – Coruptia Ucide; Ciprian Ciocan – Va Vedem din Sibiu, Laurentiu Stefanescu – Initiativa Timisoara, Marius Deaconu – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, Mihai Politeanu – Initiativa Romania, Mihai Tudorica - #REZISTENTA, Radu Dumitriu – delegat al organizatiilor din Diaspora.

Citeste si...

27 Decembrie 2017
 1325    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu