Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 42    0

Emisiunea "iComedy" DISPARE DE PE ECRANE! Antena 1 A OPRIT PRODUCTIA

În ultima perioadă, Antena 1 a pus în aplicare o serie de proiecte majore de divertisment, iar mult discutatul show "iComedy" nu-şi mai are locul în grilă.

Gândită şi pusă în scenă iniţial de către Mihai Bendeac, emisiunea a suferit o serie de transformări în ultimele luni, după ce actorul a fost pus pe liber. Amfitrion, în locul lui, a rămas colegul Mikey Hash, însă nici el nu a avut viaţă lungă la Antena. La începutul lui februarie reprezentaţii postului anunţau că Mikey Hash nu va mai face parte nici el din echipa a cărei componenţă s-a schimbat radical: Şerban Pavlu, Daniel Buzdugan, şi Cătălin Bordea, fiecare dintre ei cunoscuţi deja din emisiuni radio şi TV.

Mai mult, cu noua echipă, emisiunea a avut şi un nou regizor, pe Iura Luncaşu, fost colaborator al trustului MediaPro şi semnatar el regiei multor telenovele româneşti de succes.

Cu toate acestea, producătorii au decis ca, acum, când filmările celor cinci episoade care erau prevăzute în contract s-au încheiat, să stopeze producţia definitiv.

"Emisiunea iComedy nu va fi reluată", ne-au spus reprezentanţii postului. Libertatea.ro

Citeste si...

1 Aprilie 2014
 1439    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu