Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 46    0

Secretul Amaliei Nastase pentru o silueta perfecta

amalia nastase

Amalia Enache are o siluetă imbecabilă, deşi are doi copii şi nu mai este o adolescentă. La cei 39 de ani ai săi poate stârni invidia multor fete de 20 de ani.

Însă trupul ca tras prin inel al fostei soţii a lui Ilie Năstase este rezultatul unei munci constante. Amalia a recunoscut că ţine un regim stric şi se abţine de la tot felul de alimente care ar putea dăuna siluetei. În plus, alegă des prin parc. Cu toate că e foarte atentă la ceea ce mănâncă, Amalia îşi permite ocazional câte o poftă şi se delectează cu dulcurile preferate. 

"O data la doua-trei zile fac o tura de Herastrau, si, recunosc, tin cura de slabire in permanenta. Chiar daca sunt pofticioasa, nu mananc toate prostiile. Nu merg la sala de fitness pentru ca traiesc cu impresia ca m-as plictisi teribil. La mine, «calcaiul lui Ahile» sunt dulciurile, si, o data la cateva saptamani, ma delectez cu un profiterol facut ca pe vremuri, pentru ca ma face fericita"", a declarat Amalia, consfomr agentiadepresamondena.ro, citata de Click.ro. 

Citeste si...

28 Martie 2014
 1576    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu