Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 44 minute
 15    0

Cornel Gales pregateste parastasul de 9 luni al Ilenei Ciuculete! Nu va mai chema lumea la masa pentru ca....

gales

Peste cateva zile se implinesc 9 luni de la moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete. Vaduvul artistei şi familia lui vor organiza comemorarea ei, la biserică şi la cimitir, respectând ritualul de pomenire al morţilor. Slujba de la biserică va începe de la 9:00 dimineaţa şi va fi urmată de ceremonia de la mormânmtul cântăreţei din Cimitirul Străuleşti 2.

De această dată, Cornel Gales nu va mai chema lumea la masă şi nu va mai oferi mâncare caldă, cum a făcut la parastasul de 40 de zile sau la cel de 6 luni. În schimb, el va împărţi pachete gata pregătite, pline de alimente. Pe 9 decembrie, când are loc parastasul, e dezlegare la peşte deci Cornel Galeş va împărţi peşte prăjit, salată cu peşte şi icre. Pe lângă asta, pachetele vor mai conţine şi fructe, legume, dulciuri, sucuri şi vin. 

„Aşa se face la 9 luni, se împart pachete. Nu trebuie să dai vase şi să pui oamenii la masă. Este o slujbă mai mică, urmând ca cea mare şi importantă să fie organizată la împlinirea unui an”, a declarat Cornel Galeş, pentru wowbiz.ro.

A fost zarva mare, ieri, la apartamentul Oanei Zavoranu. Bruneta a donat sute de haine de firma, dar s-a lasat si cu scandal. A fost nevoie de interventia Politiei si a Jandarmeriei pentru a linisti spiritele. Mai multi oameni au acuzat-o pe bruneta ca a vrut sa iasa in evidenta facand circ. Mara Banica i-a luat apararea spunand ca a facut in jur de 1.000 de oameni mai fericiti.
„Zavo, iubita si hulita. Judecata sau aparata. Nebuna sau prea sincera. Cert e ca nu trece neobservata pe niciunde. Eu, una, o iubesc. Dar asta e o poveste personala. Insa, dincolo de parelologii care pun stampile pe ce a facut eu astazi, eu una cred ca 1.000 de romani au fost mai fericiti cu o cizma, o botina, o geanta sau un ceas. Si ma intreb, iefti asa, astia care o injura, cand au facut ultima oara un om strain fericit? Eu in fata bucureri altora, ma topesc. PS: daca Florocica Dansatoarea n-a primit costum de dans, ii aduc eu luni, numai sa zambeasca si sa-mi spuna daca poarta L, XL sau XXL. Si vorbesc serios!”, a scris Mara Banica, pe Facebook. .

Prietenii virtuali au luat-o la rost pe Mara Banica, spunandu-i ca nu are dreptate si ca Oana Zavoranu ar fi putut dona hainele pentru nevoiasi. Jurnalista a replicat imediat: „Daca s-ar fi dus la un camin de batrani, nu cred ca ar fi fost apreciate gentile Prada, sincera sa fiu”. 

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu