Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Aceasta reteta a inceput sa fie stearsa de pe internet pentru ca functioneaza, si a dat peste cap industria farmaceutica

reteta detoxifiere ficat

Bautura care este prezentata in acest articol este naturala 100%. Este un remediu absolut natural pentru curatarea arterelor si nu numai, de chimicale grasimi si toxine si alte substante daunatoare organismului si sanatatii noastre.

Reteta de mai jos in primul rand ne intareste imunitatea, ne protejeaza de gripa si raceala si elimina infectiile care ne afecteaza circulatia sangelui. De asemenea detoxifica ficatul si scade efectele radicalilor liber care sunt responsabili de favorizarea cancerului in organism.

Iata ce ne trebuie pentru prepararea acestei bauturi:

O radacina de ghimbir

8 catei de usturoi

2 lamai taiate in 4

4 litri de apa

Cum se prepara:

Ghimbirul se spala bine si se curata de coaja. Apoi trebuie tocat pana se face bucati mici. Tot asa facem si cu usturoiul. Lamaia se taie in patru dar se lasa cu coaja, apoi toate ingredientele se adauga in blender si se fac toate de consistenta unei paste.

Patru litri de apa se pun la fiert impreuna cu pasta care am pregatit-o. Cand incepe sa fiarba o luam de pe foc si o lasam sa se raceasca. Mai apoi se strecoara si lichidul se pune la rece

Bautura se administreaza zilnic cu doua ore inainte de prima masa. Peste o perioada va veti simti mai energic si mai plin de viata.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu