Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Achizitie sexy la ISJ Arad. Ea este noua inspectoare scolara de „educatie permanenta” din Arad (Galerie foto interzisa elevilor!) Iubitul fetei e fratele prefectului

varga
Educatia aradeana e dusa, incepand cu acest an scolar, la un alt nivel. ISJ Arad isi face o schimbare totala de look, introducand pe lista de inspectori scolari o persoana mai mult decat interesanta pentru un post cu adevarat important. Din anul scolar 2017-2018, exista un inspector scolar nou, de „educatie permanenta”! Un inspector care o sa asigure educatia elevilor in mod… permanent si irevocabil.
Postul este ocupat de nimeni alta decat Violeta Varga, aceasta Miss Congeniality de Arad, care a ocupat in trecut o functie cu adevarat profunda, anume director adjunct al Centrului Scolar de Educatie Incluziva, unde a venit in sprijinul multor copii cu sufletul ei… mare. Lipsa ei dintre copiii nevoiasi a lasat un gol si mai mare, insa totul pentru o cauza nobila! De acum, ea o sa supravegheze educatia tuturor copiilor, incat ne inchipuim indata invidia starnita printre celelalte orase ale tarii.
In fisa postului, se stipuleaza ca doamna Varga va trebui sa asigure un mediu educational pacifist in randul elevilor, fara violenta, fara droguri, sa sprijine si indrume viata asociativa a elevilor (Consiliul Scolar al Elevilor, Consiliul Judetean al Elevilor), sa coordoneze activitatea directorilor palatelor si cluburilor copiilor, sa coordoneze programe de perfectionare pentru cadrele didactice din domeniul educatiei sau in domeniul specific de activitate, sa transmita directiilor de specialitate propuneri de imbunatatire a activitatii in teritoriu s.a.m.d., toate de altfel activitati pe care credem ca le va duce cu mare succes la final, mai ales dat fiind faptul ca doamna Varga este de meserie logoped, astfel ca are antrenament extrem la pronuntarea corecta a cuvintelor.
Dar ceea ce e poate cel mai importat in atributiile functiei de inspector scolar pentru „educatie permanenta” e ca acesta trebuie sa gandeasca strategia de distribuire a fondurilor materiale si… financiare.
Prin Arad se vorbeste ca Violeta Varga este iubita fratelui prefectului si ca in functia de inspector scolar sa se ocupe cu… ce vrea ea, scrie ziuadevest.ro.

Mai jos, vă prezentăm galeria foto promisă în titlu. Trimiteți, așadar, copiii la teme!…

Două fotografii, aceeași zi. Una, de la noi. Alta, de pe Facebook-ul Violetei Varga

Raluca Medeleanu, Alin Olteanu, 25 septembrie 2017, 12:57 PM

Citeste si...

26 Septembrie 2017
 1143    0
25 Septembrie 2017
 1233    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu