Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Timisul va primi doar 2,2 milioane de lei pentru reparatii dupa furtuna de duminica trecuta. Judetele Maramures si Bihor primesc de 4 ori mai mult

acoperis
Guvernul Romaniei a alocat astazi judetului Timis fonduri pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuna de duminica, 17 septembrie.
Fondurile sunt destinate lucrarilor urgente de reparatii de la scolile din Timisoara. Pana in prezent au fost finalizate  evaluarile doar la scolile din Timisoara, doua spitale si unitatile Ministerului Afacerilor Interne.  Urmeaza ca in cursul saptamanii viitoare sa se definitiveze evaluarile la scolile din judet, lacasurile de cult si celelalte  institutii publice afectate. In baza acestei evaluari va fi promovata o noua hotarare de guvern, in cursul saptamanii viitoare,  care sa aloce alte fonduri judetului Timis.
Peste 36 de milioane lei au fost alocate de guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de astazi. Vor fi reparate sau refacute 16 spitale, 23 de dispensare, Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, 251 de scoli si gradinite, sedii de politie, unitati de cult.
 

Judetul Timis primeste 2,24 milioane lei de la Guvern, o prima transa de bani pentru reparatiile la scoli din Timisoara si doua spitale din judet.
Suma va fi impartita astfel:

judetul Maramures – 9,468 milioane lei

judetul Bihor – 8,728 milioane lei

judetul Arad – 4,946 milioane lei

judelul Timis – 2,24 milioane lei.
judetul Salaj – 1,634 milioane lei
judetul Cluj – 1,384 milioane lei
judetul Bistrita-Nasaud – 1,055 milioane lei
judetul Hunedoara – 218.000 lei
judetul Caras-Severin – 137.000 lei
judetul Alba –  6.000 lei.
sursa: Ziuadevest.ro

Citeste si...

20 Septembrie 2017
 938    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu