Sucul de cartofi trateaza cancerul de stomac: care este modul corect de utilizare
Sucul de cartofi trateaza cancerul de stomac: se consuma 1-2 pahare/zi. Pentru extragerea sucului de cartofi se foloseste storcatorul centrifugal. In cazul in care nu aveti acest aparat se poate folosi razatoare. Se iau 2-3 cartofi, se curata si se spala. Se rad pe razatoarea cea mica si se adauga o ceasca de apa. Se amesteca, se lasa 5 minute, se mai amesteca si se strecoara zeama printr-un tifon sau o strecuratoare de plastic. Se storc bine cartofii, care apoi sa arunca (sau se folosesc in scop culinar). Zeama obtinuta se lasa aproximativ 15 minute, intr-o craticioara, sa se decanteze (amidonul se decanteaza pe fundul craticioarei). Se scurge cu grija apa. In vas ramane o cantitate de aproximativ doua lingurite de amidon. Se adauga peste ele 2-3 linguri de apa curata, se amesteca si se bea lichidul obtinut. Dupa ingerarea lichidului, va intindeti pe pat si stati 5 minute cu fata in sus, 5 minute pe partea dreapta, 5 minute cu fata in jos si 5 minute pe partea stanga. Astfel, amidonul "panseaza" interiorul stomacului. Cartofii sunt bogati in vitamina C, care este importanta in cazul ranilor si ajuta la neutralizarea acida.
Citeste si...
18 Septembrie 2017
1069 0
18 Septembrie 2017
1335 0
18 Septembrie 2017
1046 0
18 Septembrie 2017
1247 0
17 Septembrie 2017
1010 0
17 Septembrie 2017
1033 0
17 Septembrie 2017
1492 0
Comentarii
+ Adauga Comentariu