Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 75    0

Detoxifieaza-ti ficatul cu ajutorul remediilor naturiste

remedii naturiste pentru ficat 1024x683
Daca pana in prezent nu stiai, afla ca ficatul sintetizeaza foarte multe substante cunoscute (cel putin 2500) dar si mai multe care sunt necunoscute.

remedii naturiste pentru  ficat
Printre functiile principale ale ficatului, se numara: eliminarea impuritatilor din sange, secretarea bilei ce are rol important pentru digestia alimentelor ingerate, deasemenea in ficat se metabolizeaza proteinele cat si glucidele. Totodata, ficatul stocheaza si metabolizeaza grasimile si produce colesterolul, atat cel bun cat si cel rau.
Toate aceste lucruri pe care le face ficatul pentru organismul uman, produc oboseala lui, de aceea, acesta trebuie protejat pe cat de mult se poate. Te intrebi cum poti face acest lucru? Tot ce trebuie sa faci este sa-l ajuti facand cure de detoxifiere, care il ajuta sa se autoregenereze.
Asadar, pentru detoxifierea ficatului, sunt recomandate consumul de fructe, legumele, cerealele integrale alimente ce au cantitatea necesara de fibre alimentare solubile care interfera cu mecanismele de reglare a nivelului grasimilor si ajuta functia de detoxifiere a ficatului.
Mai mult, s-au dovedit la fel de benefice si remediile naturiste pe baza de plante. Mai jos va prezentam una din cele mai cunoscute remedii pentru detoxifiere:
Se amesteca 1 catel de usturoi proaspat tocat si 1 cana cu suc proaspat de lamaie, la care adaugi putin ghimbir si o lingura ulei de masline presat la rece. Amestecul trebuie agitat bine inainte sa-l bei in fiecare dimineata. Dupa aceea, bea si o ceasca cu ceai de plante. Important este sa nu se mance cel putin o ora dupa tratament. Tratamentul de detoxifiere a ficatului trebuie sa se tina aproximativ 10 zile, dupa care se face pauza 3-4 zile si se reia.

Citeste si...

13 Septembrie 2017
 1278    0
13 Septembrie 2017
 1352    0
13 Septembrie 2017
 1163    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu