Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce s-a zvonit ca Mihai Tudose ar incerca sa PREIA PSD

70 tudose dragnea
In ultima vreme, a aparut in spatiul public ideea ca premierul Mihai Tudose ar fi certat cu Liviu Dragnea sau ca primul s-ar pregati sa preia sefia Partidului Social Democrat. Dragnea nici nu concepe asa ceva, dar isi permite sa si glumeasca pe aceasta tema. El a raspuns si la scenariul lui Victor Ponta, cel care a spus ca Mihai Tudose va prelua partidul.
”In rest, vrea cineva sa ia partidul? Cine gandeste asta inseamna ca nu a inteles nimic din functiile pe care le-a avut, indiferent de cine e vorba. PSD-ul e un partid prea mare. E, practic, Romania la scara mai mica, nu il poate lua nimeni. Sunt multi care vor sa fie presedinti la PSD, numai ca acum ne ocupam cu guvernarea si cu lucruri serioase.”, a spus Dragnea.
El a vorbit despre relatia stransa cu premierul.


"Nu pot sa spun in fiecare zi ce relatie am cu Mihai Tudose. Mai am un pic si spun ca ne iubim", a spus Liviu Dragnea.  Mai mult, Dragnea le raspunde si contestatarilor care ii reproseaza ca el ar fi cel care conduce Guvernul din umbra. "Discutiile noastre sunt firesti. E normal sa vorbesc cu premierul, cu ministrii, sa vorbim despre programul de guvernare. Eu am prezentat programul de guvernare si cu toate presiunile va fi bine", a mai spus Dragnea.

Citeste si...

9 Septembrie 2017
 1327    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu