DESERT DELICIOS: Reteta rapida pentru CORNULETE ROMANESTI
I
ngrediente:1 pachet margarina nuci sau rahat pentru umplutura faina cu praf de copt zahar pudrascortisoarasareMod de preparare:Daca folositi faina obisnuita, trebuie sa adaugati 1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie. Amestecati margarina cu un varf de sare si adaugati treptat faina cernuta, pana obtineti un aluat tare si omogen. Intindeti o foaie nu prea groasa, pe care o taiati in patrate cu latura de circa 5 cm. Pe fiecare bucata de aluat, puneti nuca pisata amestecata cu zahar pudra sau o bucata mica de rahat, apoi rulati aluatul, pentru a forma cornuletele. In nuca puteti pune si putin praf de scortisoara. Asezati cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina, sau cu hartie pentru copt. Le coaceti bine, la un foc potrivit. Dupa ce s-au copt, le tavaliti fierbinti in zahar pudra.
Citeste si...
Comentarii
+ Adauga Comentariu