Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 38    0

DESERT DELICIOS: Reteta rapida pentru CORNULETE ROMANESTI

cornulete
Ingrediente:

1 pachet margarina 
nuci sau rahat pentru umplutura 
faina cu praf de copt 
zahar pudra
scortisoara
sare

Mod de preparare:

Daca folositi faina obisnuita, trebuie sa adaugati 1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie. 
Amestecati margarina cu un varf de sare si adaugati treptat faina cernuta, pana obtineti un aluat tare si omogen. 
Intindeti o foaie nu prea groasa, pe care o taiati in patrate cu latura de circa 5 cm. Pe fiecare bucata de aluat, puneti nuca pisata amestecata cu zahar pudra sau o bucata mica de rahat, apoi rulati aluatul, pentru a forma cornuletele.  
In nuca puteti pune si putin praf de scortisoara. 
Asezati cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina, sau cu hartie pentru copt. 
Le coaceti bine, la un foc potrivit. 
Dupa ce s-au copt, le tavaliti fierbinti in zahar pudra.

Citeste si...

20 August 2017
 1089    0
20 August 2017
 1225    0
20 August 2017
 1159    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu