Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 69    0

Canicula a facut o noua victima

canicula5
Un barbat de 67 de ani, din satul Calmatui, Galati, a fost gasit mort pe ulita satului in care locuia. Acesta a murit cel mai probabil din cauza caniculei, in conditiile in care acesta avea numeroase arsuri solare pe piele.
Politistii din Galati au deschis luni o ancheta.
"Este vorba despre vacarul satului, a fost gasit pe o strada din Calmatui, a fost anuntata Politia. Probabil s-a intamplat din cauza caldurii, avea arsuri solare si credem noi ca individul consumase alcool, langa el am gasit o sticla goala. Barbatul avea 67 de ani, cand a fost gasit era mort de cateva ore, probabil a murit dupa pranz cand erau aproape 40 de grade Celsius", a anuntat, luni, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi.
Decesul din localitatea Calmatui este cel de al treilea inregistrat in judetul Galati de la aparitia valului de canicula.
Un barbat de 60 de ani a murit joi in orasul Galati din cauza unui stop cardio respirator. Omul a murit la pranz, chiar in fata blocului in care locuia. Un alt deces a fost inregistrat sambata seara, fiind vorba de un barbat de 50 de ani, gasit mort pe camp.
In ultimele sase zile, Serviciul de Ambulanta Galati a avut aproximativ 40 de cazuri de persoane lesinate pe strada din cauza caniculei. Echipajele de la Salvare au avut misiuni atat in judet cat si in oras.

Citeste si...

7 August 2017
 933    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu